DİYARBAKIR BİSMİL İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM EĞİTİME HAZIRLIK TOPLANTISI

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim ÜÇKÖYLÜOĞLU başkanlığında, , şube müdürleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul/kurum müdürlerinin katılımıyla, Kaymakamlık toplantı salonunda 2023-2024 eğitim öğretim yılı 2. Dönem eğitime hazırlık toplantısı yapıldı.
2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM EĞİTİME HAZIRLIK TOPLANTISI

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim ÜÇKÖYLÜOĞLU yapılan toplantıda önce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve okul müdürlerinin devam eden eğitim öğretim yılı ile ilgili olarak sorun, istek ve önerilerini dinledi.  Eğitim öğretim yılının sorunsuz ve başarılı bir şekilde geçmesi için okul müdürlerimizin özverili bir şekilde çalıştıklarını bildirdi.

Yapılacak bu toplantıların yıl içerisinde de devamının geleceğini belirtti. Okul müdürlerimizden eğitim ve öğretim kalitemizin artırılmasına yönelik projelere ağırlık verilmesini, okul müdürlerimizin de yine ayrıca okullarımızda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek zaman zaman toplantılar yapmalarını isteyen İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim ÜÇKÖYLÜOĞLU, okul/kurum idarecilerinin de görüş ve önerilerini dinleyerek sağlıklı ve huzurlu bir eğitim öğretim dönemi dileyerek toplantıyı sonlandırdı.

ALTIOK MAH. ÖZGÜRLÜK BUL. NO 80/C HUKUMET KONAĞI KAT2 BİSMİL / DİYARBAKIR - 0412 415 39 86 ....... 0412 415 39 86 ........

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.