DİYARBAKIR BİSMİL İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİSMİL İÇİN TÜBİTAK YILI OLACAK

2018-2019  EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİSMİL İÇİN TÜBİTAK YILI OLACAK

Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Tübitak il koordinatörü Dicle Üniversitesi Öğretim üyesi Dr. Yılmaz Zengin ve İl Milli Eğitim Arge Tübitak koordinatörü Ali Nevroz  ERBATURUN yönetiminde Tübitak 4006 proje çağrısı tanıtım toplantısı düzenlendi.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Av.Aydın AK bugün benim için çok mutlu bir gün göreve başladığım günden bu yana eğitim anlamında bir çok yenilik gerçekleştirerek bismilimizi hep bir adım öne çıkardık sıra bismilimizin bilimsel olarak öne çıkmasına geldi bunu siz değerli öğretmen ve öğrencilerimizle sağlayacağız yapılacak projelerle bismilimizden bilim adamları bilim kadınları çıkacağına eminim  unutulmamalı ki kaliteli ve nitelikli eğitim başarının anahtarıdır dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın AK ayrıca yıl sonunda yapacağımız etkinlikle okullarımızın hazırladığı projeleri sergileyeceğiz.Bugün değerli vaktinizden ayırarak buraya gelen İl koordinatörlerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum dedi. TÜBİTAK il koordinatörü Dr.Yılmaz ZENGİN toplantı talep edip düzenlenmesini sağlayan ilçe Milli eğitim Müdürü Sayın Aydın AK hocamıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum çok faydalı bir toplantı oldu Bismilin güzel sonuçlar elde edeceğine inancım tam dedi.

17-10-201817-10-201817-10-2018

ALTIOK MAH. ÖZGÜRLÜK BUL. NO 80/C HUKUMET KONAĞI KAT2 BİSMİL / DİYARBAKIR - 0412 415 39 86 ....... 0412 415 39 86 ........

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.